Oudervereniging

De oudervereniging van Kristalla.
Alle ouders/verzorgers van kinderen op Kristalla vormen samen een oudervereniging. De oudervereniging wordt bestuurd door een ouderraad, gekozen uit de ouders. De ouderraad behartigt de belangen van de ouders/verzorgers en helpt het team bij het organiseren van allerlei schoolactiviteiten. De oudervereniging bestaat op dit moment uit 6 leden. De leden zijn ouders van kinderen die onderwijs volgen op Kristalla. De namen van de leden kunt u terugvinden op in de schoolgids van Kristalla.

Doelstelling.
De vereniging heeft als doel het ondersteunen van teamleden bij de organisatie van de diverse activiteiten. Daarnaast wil de oudervereniging Kristalla, waar mogelijk, financiële middelen inzetten voor uitgaven die niet meer door de school begroot kunnen worden. Het gaat dan om eenmalige uitgaven van educatieve aard, zoals bijvoorbeeld een speeltoestel of schepjes voor de moestuin.

Ouderbijdrage.
Elk schooljaar wordt er een vrijwillige ouderbijdrage (€20,00 per kind per jaar) gevraagd. U ontvangt in september hierover een brief. Van de jaarlijkse ouderbijdrage, de oud papier opbrengsten en eventuele extra acties worden onderstaande activiteiten betaald.
• Sint Maarten / Lichtjesfeest
• Sinterklaas
• Kerst
• Avondvierdaagse
• Pasen
• Kristallafeest / Koningsspelen

Oud papier.
Een groot deel van de uitgaven die de vereniging doet komt van de oud papier inkomsten. Tien keer per jaar wordt er door een aantal ouders op donderdagavond om 18:00 uur een paar uur mee gelopen om het oud papier in te zamelen. We hopen dat u tijd wilt vrijmaken voor het meehelpen met het organiseren van de verschillende activiteiten of een keer mee wil lopen met het oud papier. In dat geval hoeft u voor uw kind geen ouderbijdrage te betalen.

Contact oudervereniging.
Wilt u iets melden aan de oudervereniging? Dat kan via de mail naar or.kristalla@primenius.nl